×

Ελάτε σε επαφή

Ξύδι

Αρχική σελίδα> Προϊόντα > Ξύδι

Καλώς ήρθατε στην chitsuru foods, κορυφαίο προμηθευτή και κατασκευαστή Ξυδιού.

Το ξύδι είναι βασικό στοιχείο της ιαπωνικής κουζίνας. Το ξύδι προσθέτει γεύση σε πολλά πιάτα, τόσο στη μαγειρική όσο και στο τραπέζι. Το ξύδι σούσι έχει πλούσιο άρωμα και γλυκό στο ρύζι σούσι.

Τι κάνουμεΤα προϊόντα ξυδιού μας

Προσφέρουμε μια ποικιλία προϊόντων Ξυδιού, όπως ξίδι σούσι, ξύδι ρυζιού, μαύρο ξύδι και ξύδι από καστανό ρύζι. Κάθε είδος μπορεί να είναι κατάλληλο για διαφορετικά πιάτα και προτιμήσεις. Ξίδι σούσι συνήθως ως σάλτσα για σούσι. Το ξύδι ρυζιού συνήθως ως καρύκευμα στη μαγειρική. Το μαύρο ξύδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως ντρέσινγκ όσο και ως σάλτσα. Το ξίδι από καστανό ρύζι καταναλώνεται συχνά με μέλι ως συμπλήρωμα υγείας.

Ποιοι είμαστεΜια ιστορία κατασκευαστή ξυδιού

Το ξύδι μάρκας Chitsuruya άρχισε να πωλείται στην αγορά της ΕΕ και της Ασίας το 2001. Εδώ και χρόνια η Chitsuru foods, είναι αφιερωμένη στην παραγωγή ξυδιού σούσι υψηλής ποιότητας. Για να παρέχουμε στο ξίδι υψηλής ποιότητας την ανταγωνιστική τιμή, απολαμβάνουμε καλή φήμη σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίεςΠροδιαγραφές και MOQ

Το ξύδι είναι ένα από τα πιο γνωστά καρυκεύματα στην ιαπωνική κουζίνα. Το πιο δημοφιλές μέγεθος συσκευασίας για εμπορική χρήση είναι 18L.

Όνομα ΤΥΠΟΣ Κωδικός ΕΣ Προδιαγραφές συσκευασίας L/ctn MOQ
Ξύδι ξύδι ρυζιού 2209000000 ΣΑΛΙΑΡΑ 18L/ctn 200
Ξύδι ξύδι ρυζιού 2209000000 ΣΑΛΙΑΡΑ 18L/ctn 200

Επαγγελματίας κατασκευαστήςΗ προηγμένη διαδικασία παραγωγής μας

Τα τρόφιμα Chitsuru είναι η πιο σημαντική αποστολή και ευθύνη μιας κατασκευαστικής εταιρείας.

ΠοιότηταΕλέγχουμε την ποιότητα κάθε κομματιού ξυδιού

Η εταιρεία είναι αυστηρά σύμφωνα με τα πρότυπα του συστήματος διαχείρισης ποιότητας HACCP για την υλοποίηση της παραγωγής, τον αυστηρό έλεγχο των βασικών σημείων ελέγχου.

επιλέξτε ταχυδρομικά τέλη επιλέξτε ταχυδρομικά τέλη

Αγορές και Συσκευασίαεπιλέξτε ταχυδρομικά τέλη

Τα πλησιέστερα λιμάνια μας είναι το λιμάνι Nantong και το λιμάνι της Σαγκάης. Συνεργαζόμαστε με την πιο επαγγελματική τοπική διεθνή εταιρεία μεταφοράς εμπορευμάτων τροφίμων για περισσότερα από 20 χρόνια και μπορούμε να ολοκληρώσουμε έγκαιρα τις εργασίες όπως η φόρτωση και η μεταφορά επί του πλοίου για να διασφαλίσουμε ότι τα εμπορεύματα φτάνουν στο λιμάνι με ασφάλεια και έγκαιρα.

Αγορές και ΣυσκευασίαΣυσκευασία

Τα προϊόντα μας συσκευάζονται σύμφωνα με ομοιόμορφα πρότυπα, από την εσωτερική τσάντα έως το εξωτερικό κουτί χρησιμοποιώντας υλικά συσκευασίας υψηλής ποιότητας για να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα παραδίδονται στους πελάτες με καλή εμφάνιση συσκευασίας και χωρίς ζημιά στα εμπορεύματα.