×

Ελάτε σε επαφή

Καρυκευμένη Σάλτσα

Αρχική σελίδα> Προϊόντα > Καρυκευμένη Σάλτσα

Καλώς ήλθατε στο chitsuru foods, κορυφαίο προμηθευτή και κατασκευαστή Sasoned Sauce.

Καρυκευμένη σάλτσα γνωστή και ως σάλτσα Unagi, mirin, σάλτσα teriyaki, σάλτσα BBQ. Αυτό φτιάχνεται με την έγχυση της σάλτσας σόγιας με διαφορετικά συστατικά, μας φέρνει διαφορετική γεύση.

Τι κάνουμεΤα καρυκευμένα μας προϊόντα σάλτσας

Προσφέρουμε μια ποικιλία από καρυκευμένα προϊόντα σάλτσας, όπως σάλτσα unagi, σάλτσα teriyaki, hon mirin, mirin fuu. Η σάλτσα Unagi μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σάλτσα για αυτό το ιαπωνικό πιάτο με ψητό χέλι. Η διαφορά μεταξύ του hon mirin και του mirin fuu είναι αν περιέχει αλκοόλ.

Ποιοι είμαστεΗ ιστορία του κατασκευαστή μιας καρυκευμένης σάλτσας

Η καρυκευμένη σάλτσα της μάρκας Chitsuruya άρχισε να πωλείται στην αγορά της ΕΕ και της Ασίας το 2001. Εδώ και χρόνια η Chitsuru foods, είναι αφιερωμένη στην κατασκευή κορυφαίας ιαπωνικής ωριμασμένης σάλτσας. Για να παρέχουμε στα είδη καρυκευμένης σάλτσας την ανταγωνιστική τιμή, απολαμβάνουμε καλή φήμη σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίεςΠροδιαγραφές και MOQ

Η καρυκευμένη σάλτσα είναι ένα από τα πιο γνωστά καρυκεύματα στην ιαπωνική κουζίνα. Το πιο δημοφιλές μέγεθος συσκευασίας για εμπορική χρήση είναι 1.8L.

Όνομα ΤΥΠΟΣ Κωδικός ΕΣ Προδιαγραφές συσκευασίας L/ctn MOQ
Σάλτσα Unagi γλυκός 2103909000 ΚΑΤΟΙΚΊΔΙΟ ΖΏΟ 1.8L*6/ctn 100
Σάλτσα Teriyaki γλυκός 2103909000 ΚΑΤΟΙΚΊΔΙΟ ΖΏΟ 1.8L*6/ctn 100
Σάλτσα μπάρμπεκιου γλυκός 2103909000 ΚΑΤΟΙΚΊΔΙΟ ΖΏΟ 1.8L*6/ctn 100
Μιρίν Φου γλυκός 2103909000 ΣΑΛΙΑΡΑ 18/ctn 200

Καρυκευμένη σάλτσαΣενάριο χρήσης

Η Chitsuru Foods μπορεί να προσφέρει είδη καρυκευμένων σαλτσών.

Ελέγχουμε την ποιότητα κάθε κομματιού καρυκευμένης σάλτσας

Η εταιρεία είναι αυστηρά σύμφωνα με τα πρότυπα του συστήματος διαχείρισης ποιότητας HACCP για την υλοποίηση της παραγωγής, τον αυστηρό έλεγχο των βασικών σημείων ελέγχου.

  • Αποστείρωση
  • Ζεστή γέμιση
επιλέξτε ταχυδρομικά τέλη επιλέξτε ταχυδρομικά τέλη

Αγορές και Συσκευασίαεπιλέξτε ταχυδρομικά τέλη

Τα πλησιέστερα λιμάνια μας είναι το λιμάνι Nantong και το λιμάνι της Σαγκάης. Συνεργαζόμαστε με την πιο επαγγελματική τοπική διεθνή εταιρεία μεταφοράς εμπορευμάτων τροφίμων για περισσότερα από 20 χρόνια και μπορούμε να ολοκληρώσουμε έγκαιρα τις εργασίες όπως η φόρτωση και η μεταφορά επί του πλοίου για να διασφαλίσουμε ότι τα εμπορεύματα φτάνουν στο λιμάνι με ασφάλεια και έγκαιρα.

Αγορές και ΣυσκευασίαΣυσκευασία

Τα προϊόντα μας συσκευάζονται σύμφωνα με ομοιόμορφα πρότυπα, από την εσωτερική τσάντα έως το εξωτερικό κουτί χρησιμοποιώντας υλικά συσκευασίας υψηλής ποιότητας για να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα παραδίδονται στους πελάτες με καλή εμφάνιση συσκευασίας και χωρίς ζημιά στα εμπορεύματα.