×

Ελάτε σε επαφή

Σάλτσα σόγιας

Αρχική σελίδα> Προϊόντα > Σάλτσα σόγιας

Καλώς ήρθατε στο chitsuru foods, κορυφαίο προμηθευτή και κατασκευαστή σάλτσας σόγιας.

Η σάλτσα σόγιας είναι βασικό στοιχείο της ανατολίτικης κουζίνας. Η σάλτσα σόγιας προσθέτει γεύση σε πολλά πιάτα, τόσο στη μαγειρική όσο και στο τραπέζι. Παρασκευάζεται από σπόρους σόγιας, σιτάρι και αλάτι που ζυμώνεται για αρκετούς μήνες. Η ιαπωνική σάλτσα σόγιας έχει πλούσιο άρωμα και αλμυρή, λεπτή και περίπλοκη γεύση.

Τι κάνουμεΤα προϊόντα μας για σάλτσα σόγιας

Προσφέρουμε μια ποικιλία από σάλτσα σόγιας, συμπεριλαμβανομένης της σάλτσας σούσι, της σάλτσας σόγιας για αυγά, της σάλτσας λιγότερο αλατιού, της γλυκιάς σάλτσας σόγιας κ.λπ. Κάθε τύπος έχει τη δική του μοναδική γεύση. Μπορούμε επίσης να αλλάξουμε τη γεύση ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη.

Ποιοι είμαστεΜια ιστορία κατασκευαστή σάλτσας σόγιας

Η σάλτσα σόγιας της μάρκας Chitsuruya άρχισε να πωλείται στην αγορά της ΕΕ και της Ασίας το 2001. Για χρόνια η Chitsuru foods, είναι αφιερωμένη στην παραγωγή premium ιαπωνικής σάλτσας σόγιας. Για να προσφέρουμε στην εξαιρετικής ποιότητας σάλτσα σόγιας την ανταγωνιστική τιμή, απολαμβάνουμε καλή φήμη σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίεςΠροδιαγραφές και MOQ

Η σάλτσα σόγιας είναι ένα από τα πιο γνωστά καρυκεύματα στην ιαπωνική κουζίνα. Το πιο δημοφιλές μέγεθος συσκευασίας για εμπορική χρήση είναι 18L.

Όνομα ΤΥΠΟΣ Κωδικός ΕΣ Προδιαγραφές συσκευασίας L/ctn MOQ
ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΓΙΑΣ κανονικός 2103100000 ΣΑΛΙΑΡΑ 18/ctn 200
ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΓΙΑΣ λιγότερο αλάτι 2103100000 ΣΑΛΙΑΡΑ 18/ctn 200
ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΓΙΑΣ sashimi 2103100000 ΣΑΛΙΑΡΑ 18/ctn 200
ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΓΙΑΣ γλυκός 2103100000 ΣΑΛΙΑΡΑ 18/ctn 200

Επαγγελματίας κατασκευαστήςΗ προηγμένη διαδικασία παραγωγής μας

Τα τρόφιμα Chitsuru είναι η πιο σημαντική αποστολή και ευθύνη μιας κατασκευαστικής εταιρείας.

ΠοιότηταΕλέγχουμε την ποιότητα κάθε κομματιού σάλτσας σόγιας

Η εταιρεία είναι αυστηρά σύμφωνα με τα πρότυπα του συστήματος διαχείρισης ποιότητας HACCP για την υλοποίηση της παραγωγής, τον αυστηρό έλεγχο των βασικών σημείων ελέγχου.

  • Φτιάχνοντας μαγιά Distiller
  • Ζύμωση
  • Αποστείρωση
  • 5
επιλέξτε ταχυδρομικά τέλη επιλέξτε ταχυδρομικά τέλη

Αγορές και Συσκευασίαεπιλέξτε ταχυδρομικά τέλη

Τα πλησιέστερα λιμάνια μας είναι το λιμάνι Nantong και το λιμάνι της Σαγκάης. Συνεργαζόμαστε με την πιο επαγγελματική τοπική διεθνή εταιρεία μεταφοράς εμπορευμάτων τροφίμων για περισσότερα από 20 χρόνια και μπορούμε να ολοκληρώσουμε έγκαιρα τις εργασίες όπως η φόρτωση και η μεταφορά επί του πλοίου για να διασφαλίσουμε ότι τα εμπορεύματα φτάνουν στο λιμάνι με ασφάλεια και έγκαιρα.

Αγορές και ΣυσκευασίαΣυσκευασία

Τα προϊόντα μας συσκευάζονται σύμφωνα με ομοιόμορφα πρότυπα, από την εσωτερική τσάντα έως το εξωτερικό κουτί χρησιμοποιώντας υλικά συσκευασίας υψηλής ποιότητας για να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα παραδίδονται στους πελάτες με καλή εμφάνιση συσκευασίας και χωρίς ζημιά στα εμπορεύματα.