×

Ελάτε σε επαφή

Σχετικά με μας

Αρχική σελίδα> Σχετικά με μας

Τι κάνουμεΟι κατηγορίες προϊόντων μας

Η Chitsuruya Enterprise ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1996, βασιζόμενη σε εξαιρετικούς φυσικούς πόρους για την παραγωγή και την παραγωγή ανώτερων προϊόντων. Τώρα, παρέχουμε ψητά φύκια, σάλτσα σόγιας και άλλα σχετικά προϊόντα φυκιών.

Συνάπτοντας συνεργασία με την Japanese Fujimasa Co., Ltd. τον Μάρτιο του 2001 και ιδρύσαμε τη Nantong ChitsuruFoods Co., Ltd. Για να προσπαθήσουμε να εισέλθουμε στη διεθνή αγορά, με βάση αυθεντικά προϊόντα, εισάγουμε παγκοσμίως προηγμένο εξειδικευμένο εξοπλισμό και αναπτύσσουμε συνεχώς νέο και βελτιωμένο prodcuts.Ειδική στην παραγωγή φυκιών, καρυκευμάτων (σάλτσα σόγιας, ξύδι, mirin, σάλτσα noodle, μπάρμπεκιου...), wasabi, τζίντζερ σούσι και σειρές ιαπωνικών προϊόντων διατροφής, η Nantong Chitsuru Foods αφιερώνεται στην κάλυψη της ζήτησης των σύγχρονων ανθρώπων για παραδοσιακά, υγιεινά και φυσικά τρόφιμα.

Επί του παρόντος, τα προϊόντα Chitsuruya, Senetsu & Edozen έχουν αναπτύξει περισσότερους από 100 τύπους προϊόντων και έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 30 χώρες. Η επιχείρηση υιοθέτησε επίσης διεθνή πιστοποιητικά ποιότητας BRC, HACCP & ISO 9001.

"

Στόχος μας είναι να το κάνουμε σε δίκαιη τιμή για τον καταναλωτή χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και διατηρώντας πάντα υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών.

Κατάσταση εξαγωγώνΠαγκόσμια αγορά

Επί του παρόντος, τα προϊόντα Chitsuruya, Senetsu & Edozen έχουν αναπτυχθεί περισσότερους από 100 τύπους προϊόντων και έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 30 χώρες. Η οποία περιλαμβάνει Κίνα, Ρωσία, Ιαπωνία, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ, Μαλαισία, Ινδονησία, Σιγκαπούρη, Αυστραλία, Τουρκία, Ισπανία, Γαλλία , Ουκρανία, Αίγυπτος, Λουξεμβούργο, Καναδάς, ΗΠΑ, Βραζιλία, Αργεντινή, Νότια Αφρική ...

Παγκόσμια αγορά

50+ εξαγωγή
χώρες και περιφέρειες

Τα προϊόντα έχουν παρασχεθεί σε περισσότερες από 50 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο

Υπουργείο Εξωτερικού ΕμπορίουΠεριβάλλον γραφείου

Έχουμε τη δική μας εμπορική εταιρεία - Nantong Qianhui Trading Co Ltd, με έδρα σε ένα κτίριο γραφείων επιχειρήσεων στο κέντρο της πόλης Nantong, στην επαρχία Jiangsu. Η επαγγελματική μας ομάδα παρέχει 7*24 ώρες online υπηρεσία.

Περιβάλλον γραφείου

Η καταγωγή μαςΙστορία επωνυμίας

"

Η προέλευση του 'chitsuruya': LvSi, η γενέτειρα των φυκιών, το πείραμα της καλλιέργειας φυκιών ήταν επιτυχές στο LvSi το 1973.

Το LvSi ονομάστηκε επίσης «crance city» - ο θρύλος ήταν ότι το dongbin είχε έρθει με τον γερανό τέσσερις φορές, και αυτό το μέρος ονομάστηκε «LvSi» (Lv, τέσσερις φορές) από τότε. Επειδή η επωνυμία μας γεννήθηκε στο LvSi, σε συνδυασμό με την κατεύθυνση ανάπτυξης της εταιρείας μας, βασισμένη στην ιαπωνική κουζίνα, η ιαπωνική προφορά souds υιοθετήθηκε ως η επωνυμία μας, «chitsuruya».

"

Η προέλευση του "WARAKU" : Για να διαφοροποιήσουμε το προϊόν, δημιουργήσαμε το εμπορικό σήμα "WARAKU".

Η προέλευση του "SENETSU": Ο ηγέτης της εταιρείας θέλει η εταιρεία μας να εξελίσσεται συνεχώς, δημιουργήσαμε την επωνυμία "SENETSU" για να καθαρίσουμε την κατεύθυνσή μας.

Η προέλευση του "EDOZEN": Σύμφωνα με την ιστορία, ο τόπος καταγωγής των φυκιών που ονομάζεται "EDO", που είναι τώρα το Τόκιο. Αλλά ψάξαμε την ηχογράφηση, κατά τη διάρκεια της δυναστείας των Μινγκ, το nori είχε ήδη καλλιεργηθεί στην Κίνα. Έτσι, επικεντρωθήκαμε με τη σειρά του χρονοδιαγράμματος για να δημιουργήσουμε το εμπορικό σήμα "EDOZEN", που σημαίνει ότι η επικράτηση των φυκιών (nori) είναι πριν από την περίοδο του Edo.

ΠιστοποιητικόΤι πιστοποιήσεις
έχουμε

Το εργοστάσιο διαθέτει ένα πλήρες φάσμα διεθνών πιστοποιήσεων, συμπεριλαμβανομένων των HACCP, BRC, ISO9001, SEDEX, FDA, IBL και άλλων. Τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα Halal και Kosher. Η συσκευασία έχει περιβαλλοντική πιστοποίηση FSC.

κορυφή κορυφή